JORNADES LITERĀRIES
TORNAR
2014-12-03
Javier Sierra, protagonista de la nova Jornada Literāria de la IAM

El pròxim dia 10 de desembre, a les 19'30 horas, al Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM), carrer Quevedo, 10, de València, se celebrará la cinquena Jornada Literària de la Institució Alfons el Magnànim amb la participació del conegut escriptor turolenc Javier Sierra.

És l’únic autor espanyol contemporani que ha aconseguit situar les seues novel·les en el top ten dels llibres més venuts als Estats Units. Les seues obres es tradueixen a més de quaranta idiomes i són font d'inspiració per a molts lectors que busquen alguna cosa més que entreteniment en un relat d’intriga. Format en el món del periodisme -va ser director de la revista Més enllà de la Ciència durant set anys, a més de presentador i director d’espais en ràdio i televisió a Espanya-, ara inverteix el seu temps en investigar arcans de la Història i escriure sobre ells . Ha publicat El sopar secret, La dama azul, La ruta prohibida, Las puertas templarias, El ángel perdido, El maestro del Prado, i la seua útima obra fins ara, La pirámide inmortal.
Tots els seus llibres tenen un comú denominador: serveixen de pont al lector per creuar d'este a altres mons. I ho fan sobre una passarel·la fonamentada sobre misteris científics i històrics sòlidament documentats. Sovint l’autor explica que el seu treball literari -tant en narrativa com en assaig- s’ha d’entendre com un tot. "Mentres que en els meus llibres de recerca trasllade grans preguntes al lector, en les meues novel·les pose a funcionar la meua imaginació per proposar respostes que ens les aclarisquen", diu.

Les seues obres són el resultat d’este esforç i han fet de Javier Serra un autor amb una veu pròpia autoritzada, únic en el panorama literari contemporani internacional.

Premis Valčncia 2017

Accés a la presentaciķ d'obres
Llegir més

CONTACTE

Si desitja posar-se en contacte amb nosaltres ens pot trobar a:

Carrer Corona, 36
46003 ˇ Valčncia

Telčfon: 963 883 169
Fax: 963 883 170

iam@alfonselmagnanim.com

ENLLAĮOS
Carrer Corona, 36. 46003-Valčncia / Telčfon: 963 883 169 / Fax: 963 883 170 / iam@alfonselmagnanim.com