NOTÍCIES
TORNAR
07/02/2017
La revista Debats presenta l'anuari en anglés i una nova aplicació per a dispositius mòbils

 El número de desembre inclou un monogràfic sobre la relació entre cultura i estat i una entrevista a Antonio Ariño

Debats. Revista de cultura, poder i societatcontinua amb les novetats posades en marxa a partir dels canvis en la direcció de la publicació i de la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació de la Diputació, editora d’aquesta. En esta línia, el dijous, 9 de febrer, a les 19 hores, a la sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset, el Magnànim ha organitzat una presentació pública del número 130/2, de l’anuari en anglés i també de la nova aplicació per a dispositius mòbils. A l’acte està anunciada la participació de Xavier Rius, diputat de Cultura; Antonio Ariño, director de l’Institut de Ciències Socials i de la Cultura del Magnànim, i Joaquim Rius, director de Debats.

La difícil relació cultura-estat. L’últim número de Debats, el 130/2, publicat el passat mes de desembre, el monogràfic “Cultura i estat: autonomia creativa, lluita política i instrumentalització” amb articles de Clive Gray, Vincent Dubois, Per Mangset, Pierre-Michel Menger, Gisèle Sapiro, Juan Arturo Rubio, Francesc Hernàndez iBenno Herzog, analitza la sempre problemàtica relació entre l’estat i la cultura i ens acosta als debats actuals sobre aquesta qüestió a l’Estat espanyol i a altres països com França i Gran Bretanya. A més, inclou una entrevista a Antonio Ariño, realitzada per Ignasi Zafra. En ella, Ariño, catedràtic de Sociologia, vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València i director de l’Institut de Ciències Socials i de la Cultura del Magnànim, parla del llibre que junt amb Joan Romero ha publicat recentment, La secesión de los ricos, en el qual estudia el paper, les característiques i els comportaments de les noves elits d’enorme poder econòmic en el marc d’una societat cada dia més desigual.

Edició en anglés.Altra novetat que estrena Debats és l’edició de l’anuari en anglés, que reuneix en un volum els articles publicats al llarg de l’any en els diferents números. L’edició en anglés permetrà una major difusió internacional i una millor valoració als índexs de qualificació de publicacions científiques. Cal assenyalar que cada número de Debats es publica (en paper) en dues versions (en castellà i en valencià), i també es pot descarregar íntegrament i de forma gratuïta a través de la nostra web.

Aplicació per a dispositius mòbils.Amb la nova aplicació, ja disponible per a Android i Apple, tota la col·lecció de revista, fundada en 1983, es podrà descarregar a l’aplicació gratuïta des de dispositius mòbils en format PDF. De moment ja es pot accedir (a banda dels exemplars publicats en 2016) al contingut de la primera època (1983-1995), període de major esplendor, i en poc temps estarà disponible també la segona època (1995-2015).

Premis València 2017

Accés a la presentació d'obres
Llegir més

CONTACTE

Si desitja posar-se en contacte amb nosaltres ens pot trobar a:

Carrer Corona, 36
46003 · València

Telèfon: 963 883 169
Fax: 963 883 170

iam@alfonselmagnanim.com

ENLLAÇOS
Carrer Corona, 36. 46003-València / Telèfon: 963 883 169 / Fax: 963 883 170 / iam@alfonselmagnanim.com