- Tots
- Autor/Autora
- Cartografia
- Col·laborador
- Comissariat
- Compilació
- Coordinació
- Correcció lingüistica
- Correcció
- Dibuixos
- Direcció
- Director de la col·lecció
- Disseny de la coberta
- Disseny de la col·lecció
- Disseny i coordinació
- Disseny i maquetació
- Disseny
- Edició crítica
- Edició i estudi
- Edició i introducció
- Edició i pròleg
- Edició i traducció
- Edició, estudi i notes
- Edició, estudi, introducció i notes
- Edició, introducció i notes
- Edició, selecció, introducció i notes
- Editat
- Editor
- Estudi i antologia
- Estudi i catalogació
- Estudi instroductorio i edició
- Estudi introductori i notes
- Estudi introductori, edició crítica i notes
- Estudi introductori
- Estudi, edició, traducció i notes
- Estudi, traducció i notes
- Estudi
- Fotografia
- Glossari
- Il·lustració coberta
- Il·lustració de coberta
- Il·lustrador/Il·lustradora
- Introducció i edició
- Introducció i estudi
- Introducció i notes
- Introducció i selecció
- Introducció i traducció
- Introducció, edició, traducció i notes
- Introducció, selecció i notes
- Introducció
- Intèrpret
- Maquetació
- Postfaci
- Presentació
- Pròleg
- Recol·lecció, transcripció i edició
- Recopilació de
- Revisió de les transcripcions
- Revisió, pròleg i notes
- Revisió
- Selecció i notes
- Selecció i pròleg
- Selecció, transcripció i pròleg
- Selecció
- Textos
- Traducció, edició i notes
- Traducció, introducció i notes
- Traductor/Traductora
- Transcripció i estudi
- Transcripció i glossari
- Transcripció
- Versió, pròleg i notes
Jordi Giner Monfort (Bilbao, 1978)
Jordi Giner Monfort és llicenciat en Sociologia i doctor per la Universitat de València amb la tesi sobre migracions internacionals Retorn de persones retirades d'origen britànic residents a la Marina Alta (2015). Anteriorment fou becari d’investigació, professor en Florida Universitària, investigador en la Universitat de Lleida i també en la cooperativa d’investigació social Lligam Recerca. Actualment és professor titular del Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València.
Una de les seues primeres publicacions acadèmiques va estar relacionada amb el món del còmic, malgrat que la major part de la seua faena investigadora s’ha centrat en la qüestió de les migracions. Una de les línies d’investigació que ha obert els darrers anys és precisament la de la sociologia dels còmics, amb diverses publicacions en revistes especialitzades. The Comics Grid és una de les darreres capçaleres en què ha participat en este sentit, i també en Journal of Graphic Novels and Comics, Eu-topías, Arbor i L’Aiguadolç, a més d'en les editorials Dykinson o Peter Lang. A banda d’això, sempre ha tingut interés en els orígens del còmic, cosa que el va dur a investigar les primeres historietes en l’àmbit valencià: primer amb José Enrique Peláez Malagón en Tebeosfera i més tard amb Historietes valencianes del segle xix: Els pioners del tebeo (Institució Alfons el Magnànim).
València i el País Valencià sempre han sigut el seu centre d’atenció, tant en l’àmbit investigador com en el docent, i, en part, la inclinació pel món del còmic li prové de les lectures infantils, especialment del Camacuc, revista a què estava subscrita la seua família ja des del número zero. També ha fet estades en l’estranger, com ara en l'Institute for Research into Superdiversity i la School of Social Policy, els dos de la Universitat de Birmingham. Xenofòbia, gentrificació, turistificació i migracions de retir i privilegi són altres temes que ha tractat en les seues publicacions, com ara en Un peu dins, un peu fora (Publicacions de la Universitat de València – Institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta), uns quants capítols en llibres editats per editorials com Routledge, Tirant lo Blanch, Icaria, Centro de Investigaciones Sociológicas i Institució Alfons el Magnànim, i alguns articles apareguts en capçaleres com Population, Space and Place, Journal of Ethnic and Migration Studies, European Urban and Regional Studies, Revista Internacional de Sociología, Journal of Spatial and Organizational Dynamics, Revista Valenciana d’Etnologia i Papers de Turisme.